Belépés
Harcsaszelet Molnárné módra recept
Hozzávalók:

2 db harcsafilé

bors
liszt
2 dl olaj
10 dkg Rama margarin
petrezselyemzöl ízlés szerint, finomra vágott
30 dkg burgonya
citromlé

Elkészítés:

A harcsafilét sózzuk, borsozzuk és állni hagyjuk. Lisztbe mártjuk, majd forró olajban hirtelen pirosra sütjük.
A Rama margarint felhevít...
liguriai halleves
LIGURIAI HALLEVES

Hozzávalók kb. 4 személyre:
1,2 kg vegyes tengeri hal,
1 közepes fej vöröshagyma,
kevés zeller,
egy sárgarépa,
6 evőkanál olaj,
fél pohár száraz fehérbor,
30 dkg paradicsom,
egy gerezd fokhagyma,
egy csokor petrezselyem,
só, bors,
pirítós kenyér..


A felhevített olajo...
1 
Címkék: Harcsaszelet Molnárné, LIGURIAI HALLEVES, harcsafilét sózzuk, gerezd fokhagyma, csokor petrezselyem, felhevített olajo, petrezselyemzöl, harcsaszelet, petrezselyem, vöröshagyma, harcsafilét, felhevített, hozzávalók, elkészítés, harcsafilé, paradicsom, sárgarépa, személyre, borsozzuk, margarint, fokhagyma, liguriai, halleves, molnárné, citromlé, burgonya, fehérbor, hirtelen, margarin, felhevít, lisztbe, pirosra, hagyjuk, olajban, mártjuk, szerint, pirítós, közepes, finomra, tengeri, csokor, kenyér, gerezd, otilde, zeller, vegyes, száraz, sütjük, vágott, sózzuk, recept, ízlés, kevés, olajo, pohár, módra, liszt, kanál, állni, forró,
© 2013 TVN.HU Kft.