|
|
|
Hozzávalók:
2 db harcsafilé
só
bors
liszt
2 dl olaj
10 dkg Rama margarin
petrezselyemzöl ízlés szerint, finomra vágott
30 dkg burgonya
citromlé
Elkészítés:
A harcsafilét sózzuk, borsozzuk és állni hagyjuk. Lisztbe mártjuk, majd forró olajban hirtelen pirosra sütjük.
A Rama margarint felhevít... |
|
|
|
|
|
|
|
LIGURIAI HALLEVES
Hozzávalók kb. 4 személyre:
1,2 kg vegyes tengeri hal,
1 közepes fej vöröshagyma,
kevés zeller,
egy sárgarépa,
6 evőkanál olaj,
fél pohár száraz fehérbor,
30 dkg paradicsom,
egy gerezd fokhagyma,
egy csokor petrezselyem,
só, bors,
pirítós kenyér..
A felhevített olajo... |
|
|
|
|
|
|